Polstjärnan i Sverige AB

Just nu arbetar jag fram en ny grafisk profil åt företaget Polstjärnan i Sverige AB.

Polstjärnan logo

DM Iaido 2013

Design av medaljer för DM Iaido 2013.

Här kan du läsa mer om iaido: www.budokampsport.se

Medaljer DM Iaido 2013

Lindex AB

Som originalare på Lindex marknadsavdelning har jag bland annat jobbat med annonser, butiksmaterial, foldrar, utomhusvepor och pressmaterial. De flesta produktioner har producerats på ett flertal språk då företaget är etablerat internationellt.
Tidsperiod: februari 2012 - april 2013.

Här kan du läsa mer om företaget: www.lindex.com

Lindex Head office

Nordic Iaido Open 2012

Design av logotyp och medaljer för Iaido Nordic Open. Kanji med texten Hei Jo Shin, ungefärlig betydelse "ha is i magen/be cool" av Takao Momiyama.

Här kan du läsa mer om iaido: www.budokampsport.se

Medaljer Nordic Iaido Open

DM Iaido 2012

Iaido är konsten att dra och hantera det japanska svärdet som det traditionellt utövades av samurajer. Den 21 januari var det distriktsmästerskap för Västsverige.

Här kan du läsa mer om iaido: www.budokampsport.se

Medaljer DM Iaido 2012

Jodo SM 2011

Den japanska kampkonsten jodo har anor från tidigt 1600-tal då tekniken utvecklades av samurajen Muso Gonnosuke. Den femte november var det dags för SM 2011 och jag fick äran att designa medaljerna.

Här kan du läsa mer om jodo: www.budokampsport.se

Medaljer jodo

DORMA

Hösten 2010/Våren 2011 var jag inhyrd konsult hos DORMA för att arbeta med marknadsmaterial för Scandbaltområdet. Jag jobbade med dem ca två år tidigare och tycker att det var väldigt roligt att vara tillbaka på ett nytt gästspel.

Adressen till deras hemsida är dorma.se

Tidningen Vitka

Jag har ansvarat för layout och bild för HNVs medlemstidning sedan maj 2010. Tidningen utkommer med fyra nummer per år.

halens och Cellbes

Från våren 2008 till och med sommaren 2010 var jag konsult hos halens AB och jobbade med katalogproduktion och annonsframställning tillsammans med alla kompetenta och trevliga medarbetare på marknadsavdelningen. Främst jobbade jag med varumärket Cellbes men även en del med varumärket halens.

Besök gärna deras hemsidor cellbes.se och halens.se

Carpe Diem

Marianne Valentin behövde en ny hemsida och tillsammans arbetade vi fram en stilren layout som passar hennes personlighet och presenterar hennes erfarenhet och kunnighet som inspiratör och föreläsare.

Så här blev slutresultatet carpediem.nu

nidhogg

Konsthantverkaren Ann Sofie behövde en sida för att presentera sina vackra handgjorda silversmycken. I uppdraget ingick rubbet; foto, text, design och html-kodning. Nyfiken på hur det blev? Klicka på länken nedan.

nidhogg.eu

Paletten

För Paletten har jag formgivit två nummer och till konsttidskriftens 70-års jubileum ritade jag en karta med historiska Palettenplatser i Göteborg.

Guide till Palettens Göteborg

www.cinna.se © 2006-2013